Over VersVallei

VersVallei is begonnen als familiebedrijf en dat merk je: door onze passie voor verse groente, aardappelen en fruit, kunnen we tegemoet komen aan de wensen van onze klanten. Een greep uit de voordelen als u kiest voor de producten van VersVallei:

  • Versgarantie! Onze groente, aardappelen en fruit kunnen ons niet vers genoeg zijn. Wij gaan pas met uw bestelling aan de slag zodra u deze heeft geplaatst om dat te kunnen garanderen.
  • Zorgvuldigheid in de verwerking van onze groente, aardappelen en fruit. Dat geldt tevens voor de verpakking van onze producten en de levering op locatie. Gekoeld vervoer is bij ons de standaard.
  • Grote bereikbaarheid: u kunt bij ons 6 dagen in de week, van maandag tot en met zaterdag terecht.
  • Flexibiliteit: wij richten ons naar u. U geeft zelf aan wanneer u de groente, aardappelen en/of het fruit wilt ontvangen.
  • Groot assortiment groente, aardappelen en fruit: naast streekproducten hebben wij diverse exotische groente en fruit en zelfs biologische producten waar u uit kunt kiezen.
  • Gebruiksklaar: wij kunnen alle producten van te voren voor u snijden zodat u de producten direct kunt gebruiken.

VersVallei kenmerkt zich door een persoonlijke werkwijze en werkt met korte lijnen. Wanneer u ons belt kunt u direct naar uw contactpersoon vragen. Die kent uw wensen immers door en door. De terugkoppeling volgt vervolgens ook vanuit uw vaste aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

Heeft u een spoedbestelling? Neem dan telefonisch contact met ons op. In veel gevallen kunnen dezelfde dag nog leveren.