Groente, aardappelen en fruit van Vers Vallei

Verse groente, aardappelen en fruit van het land direct bij u in de keuken bezorgd en precies gesneden zoals u wilt: dat is wat u krijgt als u een bestelling bij ons plaatst. Of u nu op zoek bent naar gesneden verse friet, gemengde sla of een roerbakmix van champignons, ui en prei, wij leveren het. Om verse groente, aardappelen of fruit te garanderen werken wij niet met voorraden. Vers Vallei gaat pas voor u aan de slag nadat wij uw bestelling hebben ontvangen.

Assortiment producten

Vers Vallei werkt samen met diverse leveranciers waaronder aardappelboeren uit het Zeeuwse Tolen, aspergekwekers uit Brabant en Limburg en fruittelers op de Betuwe.
Wij hebben dan ook een groot assortiment groente, aardappelen en fruit waar u uit kunt kiezen. Naast onze streekproducten kunt u ook kiezen voor exotische groente en fruit of biologische producten.

Bewerking producten

Wij kunnen voor u de producten bewerken door ze vooraf voor u te snijden. Dat kunnen wij snel en efficiënt voor u realiseren met ons moderne machinepark en ons gedreven team. Onze geschrapte aardappelen verwerken we zelf. Door ze vacuüm te verpakken, blijft de rijke smaak behouden. De verse groente snijden we direct om deze zo vers mogelijk bij u op locatie te kunnen leveren. Heeft u liever dat wij uw groente en fruit onbewerkt afleveren, dan geeft u dat eenvoudig bij uw bestelling door. Als u uw groente, aardappelen of fruit zelf wilt komen ophalen, dan is dat uiteraard mogelijk.

Verse groente / aardappelen / fruit bestellen

Plaats eenvoudig uw bestelling via onze website en geef uw wensen door.

Bestelling plaatsen